Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

Telephone: +44 (0)1625 426218

Follow us on Social Media:

Architects, Historic Building Consultants
Inspiring Visions; Realising Dreams

Sprink Lane

Sprink Lane

Client

Private Client

Location

Congleton, Cheshire

Scope

Partial conversion of stables

Completion

Ongoing

Hayes and Partners obtained planning consent for the partial conversion of an existing stable building. The building had been constructed as an equestrian building so did not qualify for agricultural permitted development rights.

The stables are retained in one side of the building; the objective was to provide domestic accommodation within the existing shed to promote animal welfare.

The conversion which is contemporary in style comprises two bedrooms, a utility room and two large living spaces, accommodated within the existing structure and external envelope, with the open plan living space benefitting from a vaulted roof. Later approval was granted to replace the roof finish.